Fri tid

Igår kväll var det återförening med spinningcykeln. Fortfarande min mest utmanande träningsform och hjärtat fick verkligen jobba. Har redan bokat samma pass nästa torsdag och torsdagen efter det. Man måste utmana sig själv för att utvecklas! :)

Med yogamattan i högsta hugg åkte jag hemifrån imorse strax innan sju. En timme yoga på morgonen gör susen för lugnet som jag eftersträvar inför den stundande helgen; tid för återhämtning och avkoppling. Två hela dagar med tid att fylla med annat än jobb. Jag har haft en bra och rolig vecka på jobbet och en bra träningsvecka, men jag ser fram emot en helg med middagar och andra äventyr med tjejkompisarna, lördagsträning (lite längre och mindre stressig) och sovmorgnar. ;)

Jag hoppas att ni också får en underbar helg som jag har bestämt att jag ska ha! ;) Ska ni kanske ut och åka skidor eller skridskor? Eller bara vara hemma och mysa? Känn efter och bestäm. Gör det du mår bäst av och skippa dåligt samvete om det du gör inte innebär svett, kaloriförbrukning eller muskelbyggande. Njut. Det tänker jag göra.

Kram på er!
/L

20130125-171710.jpgMorgonyoga på kontoret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>