Finns det hjärterum…

Igår körde jag mitt favoritpass på Spårvagnshallarna, som (tyvärr) inte längre bara är mitt favoritpass; man får se till att boka två veckor i förväg och ändå hamnar man som reserv. Men det är ju grym träning så man förstår varför. Igår var Emelie som brukar ha oss inte där så vi fick en CrossFit kille istället till min förtjusning såklart ;) Vi fick köra cirkelträning med rätt så basic CF-övningar:
Benböj med stång ovanför huvudet rakt upp.
Frivändningar
Sprint
Armhävningar, långsamt ner, explosivt upp.
Gång med två vikter i händerna (15-25kg)
Vi avslutade med en kul grej som jag inte testat förut; vi gick ihop två och två, satte flera gummiband runt den enas mage och den ena skulle dra bakåt medan den andra skulle springa så fort den kunde framåt. Självklart gick det inte att springa så snabbt då den bakom höll emot allt vad han/hon kunde. Asbra pass; jobbigt, men roligt!

Idag hade jag tänkt köra rygg och också springa, men som alla vet så är det hysteriskt med folk på gymmet i januari och även om jag med hela mitt hjärta önskar att alla människor tränade för sitt välmående så gav jag upp när jag såg kön som ringlade nästan ut i gymmet från löpbanden och fick helt enkelt tänka om. Det blev tung rygg, några dips och efter det en egenkomponerad WOD.

Styrka med fokus på ryggen
Kipping Pullups: 5 set; 15,10,8,7,7 reps Talket som jag köpte för ett tag sen gör susen för greppet så jag lyckas göra fler säkert mycket pga det.
Marklyft: 50kgX10, 60kgX8, 60kgX6 Jag försökte ta 70kg, men orkade inte! Då vet jag det och har ett nytt mål att klara 70 i mark.

Dagens WOD
5 rundor så snabbt som möjligt av följande övningar. 10 av varje övning och 30 sek vila mellan varje varv.
Pullups med hopp upp från en box (supinerat grepp)
KettleBellsvingar 14kg
Armhävningar
BoxJumps

Sluttid: 13:59:09 :)
/L

20130129-212119.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>