Inspiration CrossFit

Ligger skönt utmattad i sängen efter ett tufft CrossFit pass tillsammans med världens bästa träningskompis/coach/vän, P. Han har börjat träna CF på riktigt sen några månader tillbaka, är grym på det och kör förutom styrka på Sats på CrossFit Nordic, som ska vara Stockholms bästa CrossFit Box. Det var P som för 6-7 år sedan fick mig att börja styrketräna och har alltid stöttat och coachat mig i min träning. Det är jag honom evigt tacksam för! ;) Ikväll fick jag alltså chansen att träna och öva teknik på några CF-övningar tillsammans med ett proffs. Vi körde:

5 set Kipping Pullups (chins men med hjälp upp med hakan över stången genom att svinga kroppen kontrollerat) Jag gjorde 15 som flest :)

4 set sittande rodd.

Frivändningar. (Ett marklyft och sen få upp stången till bröstet) Svår övning det här, så för min del blev det bara nöta tekniken.

Vi avslutade passet med en WOD med Burpees (armhävning+upphopp) och Situps. Antal reps 10-9-8-7….. ner till 1. Svettigt!

Jag känner mig stark och riktigt nöjd med dagens pass! Imorgon blir det vila, för att på torsdag köra Spinning.

God natt!
/L

20130122-214719.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>