Hit me!

Januaris alla födelsedagsbarn är färdigfirade och jag kan nu återgå till en sund kost och slippa dåligt samvete. Mat ska inte förknippas med negativa ångestkänslor och det är dumt att skapa sig en fix idé om man redan har en sund inställning till sin kost.

Nog om det, ikväll var det Crosstraining i vanlig ordning med bästa gänget på Sats Spårvagnshallarna. Och det var exakt vad jag behövde! :) Jag känner mig nu pigg och fylld av energi så när jag kom hem så tog jag tillfället i akt och anmälde mig till mitt tredje lopp för året, Midnattsloppet Stockholm! :) Det är två veckor innan Kistaloppet, så det blir genrepet. Kista ska jag springa på 45 min och Midnattsloppet under 50 då jag anmälde mig till startgrupp 2A. Jag hoppas verkligen att jag får vara frisk nu så att jag får bygga upp mig för att kunna träna mycket och prestera för jag är sååå taggad på en vår fylld med träning! Är ni med mig? :)
/L

20130121-210635.jpg

4 Comments

 • 1
  Anna
  January 21, 2013 - 9:48 pm | Permalink

  Hej!jag har precis börjat träna och behöver tips för att gå ner i vikt! Behöver även pepp för attja ska klara de. Men har bestämt mig! Har du några bra tips för en som behöver gå ner i vikt?

  • 2
   linneatraining
   January 23, 2013 - 8:44 am | Permalink

   @Anna- Bra att du börjat träna! Mitt tips för att hålla i träningen är att hålla det på en nivå som gör att det inte tar över hela ditt liv; så att du inte tröttnar/mäktar med. Träna 3 ggr i veckan, om det känns ok. Låt kroppen vila däremellan och ät en sund kost så ska du se att du tappar oönskade kilon.

   Maila mig gärna om du vill ha mer tips!
   Lycka till!
   Kram /L

 • 3
  January 21, 2013 - 11:31 pm | Permalink

  Jag är med dig!

  Jag ska hittills springa Vårruset och Tjejmilen :-) Det blir mina första lopp NÅGONSIN och jag är redigt nervös, haha! Måste börja löpträna….

  • 4
   linneatraining
   January 22, 2013 - 4:33 pm | Permalink

   Härligt Emelie!
   Kör hårt!!
   Kram L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>