Det kan bara bli bättre

Jag tokäter nyttigheter och boostar mitt immunförsvar med probiotica, rå upphackad vitlök, d-vitaminer och varmt grönt te för att bli helt frisk och inte råka ut för ytterligare en förkylning, men oj vad jag kände av att jag inte är helt kry än idag på gymmet. Ingen uthållighet alls! Jag känner mig helt ok pigg annars så jag tänkte att ett pass på gymmet kanske bara gör gott! :)

Jag gick till Spårvagnshallarna idag. Min favorit. Och det kändes som jag återförenades med en kär vän. Ååå vad jag har längtat! Bara att få klä sig i träningskläder och glida runt där känns ju helt otroligt bra! ;) Jag ställde mig på löpbandet och drog upp tempot till 11km/h. Blrjade lungt med andra ord. Jag ökade sen till 12, vilket är ett 5-min tempo per km, helt ok träningstempo, men jag var helt slut efter bara 3,5 km. Hjärtat bankade hårt och jag kände att det kanske var bra att stanna och pressa mig själv för tidigt. Jag avbokade nämligen ett CrossFit pass idag för att jag skulle mjukstarta lite, men oj så svårt det är att hålla emot när det är så roligt!

Jag gick in på gymmet istället och skulle testa lite pullups, som jag klarade 10st av i Spanien bara för en vecka sen. Efter 5 tog det stopp. T o m armhävningarna kändes tunga och armarna skakade. Jag gjorde 10×4 set armhävningar, 5×4 set chins och mina rehabövningar, som är typ benböj utan vikter. Sen lite stretch på det.

Det kändes ändå skönt att få känna efter hur det kändes med träningen och jag kan konstatera att det bara kan bli bättre. Imorgon blir det planerad vila då jag ska gå och se “Svansjön” på Dansens hus i Regi av Benke från Bounce. Det ser jag verkligen fram emot! :D
/L

20130102-203613.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>