När jag blir frisk…

… ska jag testa mitt senaste inköp, förutom alla julklappar då, nämligen talk. Man tar en droppe i handen, smetar in det så att man får det på båda händerna och vips så har man skapat sig ett grymt bra, klibbigt, grepp runt chinsstången för att klara fler pullups/chins! :D

Målet var ju att klara 10 st innan jul. Det är på måndag om en vecka det, och på lördag åker jag till Spanien för att fira så testet får jag helt enkelt göra på fredag! Pepp! Måste bara bli frisk först…
/L

20121216-210008.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>