…och här var det fortfarande förkylt

Jag är fortfarande förkyld, det liksom bara eskalerar, och har tyvärr ingen rolig och inspirerande träning att bjuda på! Jag kommer nog inte kunna träna på hela helgen, men jobbar på att bli frisk till på måndag så jag kan köra mitt sista Crosstrainingpass innan jul!

Jag har trots halsont, snuva och lock för öronen iaf kunnat jobba och träffa kompisar på kvällarna och njuta av Lucia, så veckan har inte varit så tokig ändå :)

Efter en mycket mysig middag ute på stan med en kompis så ligger jag redo i min säng för att sova. Klockan är bara strax efter 22, men det gäller att bli frisk nu känner jag. Fokus. Krya.

God natt!
/L

20121214-220103.jpgKungsholms kyrka på Luciamorgon

2 Comments

 • 1
  December 15, 2012 - 12:58 pm | Permalink

  Krya på dig, fina du!

  Sedan tänkte jag fråga, vad har du för tips på överkroppspass hemma? Vi har hantlar, en medicinboll, nå gummiband som sambon säger att jag kan köra rodd med – men får inte till tekniken. En soffa som går bra att göra dips på… Hm… Golvmopp/skohorn/galgar för köttbullen.

  • 2
   linneatraining
   December 16, 2012 - 10:04 am | Permalink

   Tack snälla Emelie! Det börjar bli bättre tack! Hoppas på träning redan imorgon?!! Håller tummarna hårt.

   Du verkar ju ha fantasin som annars skulle sätta gränserna! ;) Med hantlar kan du ju täcka det mesta. Stå och pressa uppåt och utåt för axlarna. Ligg ner och kör hantelpressar för bröst. Bicepscurls. Armhävningar. Som du säger, dips mot en stol. Situps.

   Gummibandet då; kan du sätta fast det runt nåt som sitter fast (alt sambons ben) och dra bakåt som en sittande rodd?! Rak i ryggen, bak med axlarna. Lägg dig på mage och be sambon stå framför och ha bandet runt benen så kan du dra bakåt för latsen.

   Lycka till!! :D

   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>