Typiskt…

Om någon har hunnit undra var jag tagit vägen, t ex varför jag inte rapporterat om min bästa måndagsträning så var jag tvungen att ställa in Crosstrainingen igår för att jag har blivit förkyld! :( Blä för att vara förkyld! Blir alltid lika förvånad då jag bestämt tror att mitt ypperliga immunförsvar håller mig borta från allt vad magsjuka, influensor och förkylningar heter. Men sover man dåligt, alldeles för lite, och inte tar hand om sig till fullo, varje dag, så råkar även den med bra immunförsvar ut för bakterieattacker.

Som tur är så är jag tillräckligt pigg för att jobba än så länge (peppar peppar) och eftersom jag har världens roligaste och dessutom ett stillasittande jobb så gick det bra att jobba idag. Jag är dessvärre bannlyst från Sats av mig själv tills jag inte känner ett tryck över bröstet, kli i halsen och tills jag mår bra helt enkelt. Tills dess så kommer jag kurera mig med varma mjuka kläder under en varm filt, nyttig mat som gör mig frisk och kokhett te som dödar bakterierna.

Min förhoppning är att detta trams drar över och jag är Fit-for-fight redan om ett par dagar! Hoppas hoppas! Jag blir ju så himla rastlös!

Hoppas ni mår bra?!!
/L

20121211-190652.jpgMina nyttiga godheter till middag idag:Två Finncrisp med leverpastej på. En halv avokado och cocktailtomater. Bananomelett på två ägg och en halv banan med mini-keso och hallon till. Mums!

4 Comments

 • 1
  December 11, 2012 - 11:36 pm | Permalink

  Stooooort krya på dig!!

 • 2
  December 12, 2012 - 8:38 am | Permalink

  Både ser gott ut och låter jätte gott ! :D krya på dig !

  • 3
   linneatraining
   December 12, 2012 - 11:12 am | Permalink

   Tack snälla ni!

 • 4
  Calle
  December 13, 2012 - 9:40 am | Permalink

  Krya på dig!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>