Pilates och Spa – balsam för själen

Sitter just nu på tåget tillbaka hem till Stockholm efter en fantastisk helg med tjejkompisarna i Göteborg.

Efter en god och mysig frukost hemma hos värdinnan på lördagsmorgonen åkte vi en bit utanför stan till St Jörgens Spa där vi tillbringade fem timmar åt Pilates, lunch och spa-ritualen som vi förbokat. Pilates har jag testat nån gång bara innan och är tyvärr inte den typen av träning som jag prioriterar eftersom jag tycker att det är lite väl lätt, men det var faktiskt väldigt rogivande och träningsvärk i ryggen har jag minsann idag ;) (Då har jag iof aldrig tränat riktig Pilates som min kompis som tränar mycket Pilates påpekade) Efter passet så gick vi in i spat och hasade sen runt i den där underbara och rogivande miljön i flipflops och vita badrockar mellan olika typer av bastuar, badade i varma och kalla källor gjorde hårinpackning, ansiktsmasker och skrubbar. Pratade, fnissade och slumrade omvartannat ;) Gud så underbart det var! Det var länge sen jag kände mig så avslappnad. Alla borde unna sig och gå på spa oftare. :)
/L

20121209-172101.jpg

2 Comments

 • 1
  December 11, 2012 - 1:07 pm | Permalink

  Av bilderna och din beskrivning att döma så verkar ni ha haft det aaaaalldeles underbart och jag ska erkänna att jag är smått, smått avundsjuk… ;-)

  • 2
   linneatraining
   December 11, 2012 - 6:43 pm | Permalink

   Det VAR verkligen underbart!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>