Mot sol och semester

Jag känner mig fortfarande inte helt kry och det är nästan TVÅ hela veckor sen jag tränade sist. Det känns tråkigt, men det är samtidigt inget att göra åt mer än att försöka kurera, sova, äta nyttigt etc etc… Samtidigt som jag har svårt att motstå allt trevligt som förekommer och förgyller vardagen så här tiden innan jul :)

Nu blickar vi framåt istället vad gäller träningen ;)

På lördag åker jag ner med några i familjen till vår “sommarstuga” i Spanien. Jag har pappa med mig, som älskar löpning, lillebrorsan som nyligen fått upp ögonen för styrketräning och en bonusmamma som går och går och går. Veckan jag har framför mig kommer med andra ord gå i lugnets och träningens tecken, och det ser jag fram emot :D
/L

20121219-071951.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>