I am not a robot

Planen var att köra ett morgonpass imorse efter vilodagen igår och för att jag ikväll ska fira min kompis V (som jag kallar henne här i bloggen) som fyller år idag! Grattis Vickan! ;)

Det ligger i min natur tror jag att alltid vara väldigt planerande och jag gillar att sitta med min kalender och göra upp planer för de närmaste veckornas aktiviteter för att hinna med allt jag vill göra; träna, träffa vännerna och familjen osv. Mitt tips till er som vill träna men inte känner att ni har tid, eller ofta får ställa in pga att något annat kommer i vägen är att planera in era pass, er egna tid, i förväg och verkligen försöka hålla den planen.

Ibland blir det ju ändå så att planen inte hålls av olika oförutsedda händelser och mitt fall beror det oftast på att jag planerar in träning på morgonen för att jag gärna inte tackar nej till att umgås med mina vänner, och morgonträning är som jag nämnt tidigare min Akilleshäl… Som imorse t ex behövde jag bara få sova lite till när klockan ringde (snoozade i 45 min). Även om man tycker att man gör roliga saker hela tiden och almanackan är proppad med givande och rolig träning och dejter med nära och kära så behöver man tid att varva ner också. Jag har bra disciplin när det gäller träningen och prioriterar den verkligen, men jag inser att jag kanske bör ta det lite piano ibland också.

Så mina vänner, gråt inte över spilld mjölk! Jag menar, träna om det känns bra, annars kan det nog lätt slå över och bli till ett måste och då har man ju tappat hela grejen med träning för välmående. Eller hur?
/L

20121129-085826.jpgV och jag på våra vänners bröllop tidigare i år.

One comment

  • 1
    December 8, 2012 - 10:25 pm | Permalink

    Väldigt bra inställning till träning ! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>