Våga ta i!

Jag älskar när tjejer tar i ordentligt och inte är så himla rädda för att bli “för stora”. Kör på tycker jag och får man mer muskler än önskat (“risken” är faktiskt inte så stor) så får man väl dra ner på styrkan och öka på konditionsträningen. Vera, min kompis, kollega och nya styrketräningspartner; vilken styrkedrottning! Det kanske inte syns på bilderna nedan att hon är en av de tjejerna jag diggar som verkligen vågar ta i, då hon även är en tjej som aldrig tycks ha långt ifrån ett sprudlande och smittande skratt, men hon tar verkligen i från tårna, kämpar med vikterna och ödslar inga minuter på gymmet. Så himla bra tycker jag! :)

Dagens Arm/Axel/Mag-pass (och lite rumpa) såg ut så här:
-Stångpress, rakt upp, för axlarna 20kg, 12repsX3
-Bicepscurls, 20kg stång, 12X3
-Skallkross (liggande tricepspressar) 20kg stång, 10X3
-Utsida axlar med hantlar, 6kg, 15repsX3
-Dips, 15reps (rekord :)) + 10 + 11
-Triceps kabelpressar med rep, 12,5kg. 12X3
-Baksida axlar i maskin, 25kgX12 reps + 8 repsX2 med 27,5kg
-Lutande situps, 20repsX3
- Benpressar, 80kg, 12X3
Inga rast och ingen ro; vi alternerade mellan övningarna för att effektivisera och hålla uppe pulsen lite mer. Det tar ju också lite längre tid när man är två eftersom man diskuterar massa annat samtidigt som man kör, så då är detta ett bra sätt att få passet något kortare ;)

Imorgon blir det vilodag för min del då jag med pappa och lillebror ska se låtsasmamman min spela amatörteater på Forum på Nybrogatan här på Östermalm och det vill man inte missa för allt i världen då skådespelarna i ensemblen är långt ifrån amatörmässiga! :D

God natt!
/L

20121127-192204.jpg

One comment

  • 1
    November 27, 2012 - 10:29 pm | Permalink

    Håller med! Tjejer är ofta rädda för att få FÖR stora muskler och därmed inte tar i ordentligt. Men det behöver vi inte vara särskilt rädda för -det är ju snyggt!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>