Guld värda

Efter en helg fullproppad med mys med kompisarna, lite för lite sömn och flera dagar med vila från träningen så var det riktigt skönt att köra crosstrainingpasset idag på Spårvagnshallarna. Vi har blivit ett litet gäng som kör varje måndag och sån grym energi får man från alla som kör! Jag kommer sova sååå gott i natt. ;)

Träning och träningskompisar i all ära, men jag måste få säga att den energi, kärlek och värme som jag känner för och från mina vänner är värt allt fint i världen. Vänner som gör att livet känns ännu mer fantastiskt när man är glad och lycklig, men också som finns där när man är ledsen och går igenom jobbiga perioder i sitt liv.

Träna, var kära, jobba mycket eller vad ni nu vill göra, men ta hand om era vänner, ta dem aldrig för givet och glöm inte bort dem för att ni har andra saker i livet som tar upp mycket av er tid. Ok?! :)
/L

20121126-180100.jpgHelgen;BFF Johanna, finbesök från GBG, massor av mat och ett besök på favoriten Fotografiska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>