Endorfiner

Det här det värsta jag vet” utbröt jag efter spinningklassen som jag körde med min spinningfantast till vän ikväll. Det bränner i låren och det svider när svetten rinner ner i ögonen. Men det är väl så enkelt som att för att bli bättre, och det är ju det vi träningstokar eftersträvar, så gäller det att utmana sig själv, träna det man är dålig på och tycker är svårast och jobbigast. Det är också en så skön och stärkande känsla att klara de små uppsatta målen under passets gång. En-Klarar jag det här så klarar jag det mesta-känsla som också ger en endorfinkick som heter duga! :D
/L

20121115-214956.jpg

3 Comments

 • 1
  November 16, 2012 - 3:09 pm | Permalink

  Skulle vilja rekomendera vitamin/mineral drycken Fitline till dig. Kika in på min blogg för att följa min resa med drycken! :D

 • 2
  Maria
  November 16, 2012 - 4:36 pm | Permalink

  Duktiga du! <3

  • 3
   linneatraining
   November 16, 2012 - 11:12 pm | Permalink

   Gulle dig! <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>