Hard work

…at the gym alltså ;) Idag fick jag med mig min kära kollega Vera igen på ett tungt styrkepass på Sats Medis. Eftersom jag hade tokträningsvärk efter alla chins på CF-passet i måndags så körde vi axlar, triceps och biceps idag. Vi körde 3 set av varje, 8-12 reps och vilade inte så mycket mellan seten utan alternerade mellan två övningar istället för att effektivisera då det lätt blir lite mer snack och lite mindre verkstad när man är två ;)

Dagens övningar:
Stående hantelpressar för axlarna och alternerade med Biceps curls med hantlar. Liggande “skallkross” för triceps alt. m utsida axlar med hantlar.
Baksida axlar i maskin
(bild på V längst ner till höger).
Dips
(jag slog PB med 14 stycken efter ett set med 12 :D)
Vi avslutade med triceps pushdowns i kabelmaskin och lite mage.

Skönt att få ta i ordentligt med bästa peppande Vera! :D

Håller tummarna för uppehåll imorgon bitti så jag kan njuta av min morgonpromenad som numera känns som ett måste för att dagen ska bli bra. Det betyder också att jag måste gå upp lite tidigare för att hinna i tid till jobbet och därför också att jag behöver komma i säng i tid. Imorgon måste jag dessutom vara pigg då det är dags för att träna min svaga sida; spinning. Så god natt mina vänner!
/L

20121114-213557.jpg

2 Comments

  • 1
    November 15, 2012 - 4:44 pm | Permalink

    Stark jobbat idag!

    Besök gärna vår blogg för massor av tips och inspiration!
    Vi testar nya pass på SATS, har massor av goda receipt skriver om träningsmode och allt som har med en hälsosam livsstil att göra.

    Träna och utvecklas tillsammans med oss!

    shapeit.spotlife.se

    KRAM

    • 2
      linneatraining
      November 15, 2012 - 5:23 pm | Permalink

      Tack! Det ska jag göra! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>