Redo för dagen!

Idag gick jag upp kvart över 8 för att hinna med träningen innan dagens aktiviteter startar; Ikea med kompisar (mest för sällskapet, lunchen och fikat ;)), 8-års kalas för ett par andra kompisars lilla tjej och sen middag hemma hos mig :D

Dagens pass var intensivt och rätt tungt, men jag kände mig pigg och alert så det var inga problem! ;)
5km löpning med intervaller i högt tempo; jag måste komma över en spärr jag har som hindrar mig från att springa riktigt fort och bli så trött som jag blir t ex när jag kör spinning. Efter löpningen körde jag CrossFit; As Many Rounds As Possible på 12 minuter av:
5 Pullups (chins)
10 BoxJumps
10 Kettlebellsvingar m 14kg
5 Armhävningar (på tårna)
6 varv hann jag. Utslagen, men nöjd :)

Ha en grym dag och gör allt ni älskar!

Tjing! ;)
/L

20121117-121231.jpg

3 Comments

 • 1
  November 18, 2012 - 9:48 pm | Permalink

  Bra att du klarar av att stigga upp så tidigt för att träna. Jag klarar inte det, för morgontrött!!

  • 2
   linneatraining
   November 19, 2012 - 9:41 pm | Permalink

   @Emelie- vad duktig DU är! Hoppas det gick bra!

  • 3
   linneatraining
   November 19, 2012 - 9:44 pm | Permalink

   Malin, du ska veta hur svårt jag har på morgonen att förstå att jag kvällen innan tyckte att det var en fantastiskt bra idé att gå upp och träna på morgonen och planera in träningen så. Jag fick tvinga mig själv iväg kan jag erkänna! ;) Just Do it!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>