Sömn

Sömnen är ju väldigt viktig för att hålla oss friska och borta från förkylningar och annat trist som gör att man mot sin vilja måste göra uppehåll från träningen. 7-8 timmar är väl optimalt, men jag får fler och fler nätter med 6-6,5 timmars sömn och det är för lite! Jag är livrädd för att bli förkyld, kanske för att jag det senaste året har råkat ut för flera förkylningar och halsfluss (?!) och tidigare ärligt kunnat säga “jag är aldrig sjuk”.

Alldeles för lite sömn under helgen resulterade i att jag hela dagen idag har varit väldigt trött. Inte sådär småtrött utan verkligen super-duper-jag vill bara sova-trött! Som tur var hade jag planerat in en vilodag idag (hoppade alltså dagens Crosstrainingpass ;)) då jag hade tid hos min ansikts-/hudterapeut. Jag promenerade dit, Gamla Stan, och sen hem genom stan. Jag älskar att promenera i stan, insupa miljön, alla fina omgivningar, hus och alla människor man möter :) Skönt att få röra lite på sig iaf och få lite luft efter en hel dag på kontoret.

Nu ska jag ta igen förlorad sömn och ladda inför morgondagens pass!
God natt!
/L

20121022-175958.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>