Lugn och fin

Upp och hoppa och bege mig till Sats hade jag tänkt att jag skulle göra imorse, men jag såg istället till att få nästan hela 8 timmars sömn med 4st snoozningar! ;) Äsch kände jag, ibland är det ok att prioritera annat än träning, om det får en att må bättre. Som t ex sömn! Jag åt frukost i lugn och ro och gick till jobbet istället, en promenad på ca 50 minuter. Skönt! :)

Ibland får jag känslan av att allt bara rullar på som av ren rutin, man stressar hit och stressar dit och hinner knappt reflektera över vad man håller på med, även om allt man gör är frivilligt och jätteroligt. Då behöver jag bara stanna upp, pausa. När jag då som igår och idag får vilodagar och tid till att göra annat så känns det så skönt. Jag hittar tillbaka till lugnet. Ikväll fortsatte jag t ex min lilla ta-hand-om-mig-själv vecka och gick till frissan :D

Jag har förresten fått förfrågan från en läsare att lägga ut mer bilder på vad jag äter och lite fler tips på kost så jag ska försöka bli bättre på det tänkte jag. Som en början visar jag nedan gårdagens middag (typisk vilodagsmiddag; snålar på kolhydraterna), morgonens frukost och dagens lunch.

Trevlig kväll fina ni!
/L

20121023-171934.jpg Frukost:fiberberikande havregrynsgröt med äpple och frön. För att få i mig proteinet så har jag 20gr protein i 1dl mjölk till. Lunch:världens godaste valnötsurdegsbröd från Fabrique med tonfiskröra och avokado/Keso. Middag:Spenatbladsallad med hackad rökt skinka, tomater, avokado, mozzarella, morötter och frön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>