Pepp!

Hoppas att ni har haft en fin helg?! :D

För mig blev det imorse en 6km promenad i höstdiset genom Lilljansskogen, ner till Ropsten och tillbaka via Hjorthagen. Det tog strax över timmen så det gick inte jättesnabbt men det var mysigt :) Trots rätt trist väder så är det ju väldigt vackert ute nu med klargula löv som ger energi! Skönt också att vara ute i dagsljus och kul att gå igenom områden lite på måfå som man aldrig gått i, som Hjorthagen :)

Just nu ligger jag och väntar på att bli serverad middag (lyx!) och återhämtar mig efter ett tufft pass på Sats. Crosstrainern 30 min, svetten rann och hjärtat fick jobba. Sen körde jag en egenkomponerad WOD: 20 min AMRAP av: 5 dips, 10 Kettlebellsvingar, 10 Burpees (fy vad det var tungt på slutet!) och 10 Situps med 3kg medicinboll. 7 rundor och 15 reps hann jag :D CrossFit är så bra för tidspressen gör att man tar verkligen i, ger inte upp, utan kämpar på! Idag fick jag verkligen kämpa och speciellt Burpeesarna var väldigt tunga. Men jag fick direkt positiv feedback av en tjej som tränade bredvid mig med sin kille. Hon brast rakt ut “Fan vad grym du är!” Haha! Den värmde kan jag säga! Alltid kul när man blir peppad av andra, speciellt av andra som tränar och som förstår vad man går igenom :D
/L

20121021-192616.jpg

2 Comments

 • 1
  Zandra
  October 21, 2012 - 8:55 pm | Permalink

  Hej Linnea! Vad duktig du är som var ute och gick i detta tråkväder som var i morse. Tänkte bara kolla med dig, vad du har för tips för vad man ska ära efter träningen. Jag dricker en protein shake direkt efter passet och sen beror det lite på vad som händer efter träningen, (om det är jobb eller hemgång som gäller) när jag går hem så brukar jag äta en rejäl portion mat för att få i mig ny energi.. (Har hört så mjt olika) Jag vet inte om jag tänker helt knasigt så vore toppen om du kunde ge några bra tips :)

  • 2
   linneatraining
   October 22, 2012 - 2:27 pm | Permalink

   Hej Zandra!
   Jag tycker det låter bra med en proteinshake efter träningen och sen att du äter mat efter inte så länge. Jag brukar ta 20gram Whey-80 med vatten direkt efter passet och sen middag så snart som möjligt efteråt.
   Kram L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>