Ups and Downs

Jag är en väldigt glad, positiv och livsälskande person som försöker ta vara på dagarna man har här i livet på bästa sätt. Men jag är också en tänkare, en känslomänniska och dessutom ett mellanbarn som har lätt för att anpassa sig och ge människor i sin omgivning valmöjligheter medan ens egna behov och viljor får stå åt sidan för att någon annans för ögonblicket verkar vara viktigare. Jag oroar mig, funderar och analyserar det mesta som händer, har hänt och eventuellt kommer hända i mitt och andras liv. Ibland tenderar detta, inte helt överraskande kanske, att påverka mig negativt och jag blir håglös, trött och omotiverad.

Som tur är har jag hittat något som gör att jag snabbt får tillbaka motivationen, positiviteten och gnistan, något som jag blir pigg av och får mig att släppa oro och bara vara glad. Det är såklart träningen jag pratar om och jag är så tacksam över att få vara frisk och stark och hoppas att jag kommer fortsätta att vara det lääänge.

Dagens pass bestod av 4km snabb löpning (la in ett extra och dessutom längre pass än jag egentligen får om jag ska följa rehab-schemat), 20 minuter på Crosstrainern för att fortsätta nöta kondition. Efter det gjorde jag Plankan 1 min X 5 och chins 6 reps X 4 mellan mina rehab-benböjar. Jag har satt upp ett mål att klara 10 chins på raken till jul. Tror ni att jag fixar det? :D
/L

20121020-171836.jpg Gamla stan och Humlegården. Mysigt med höst tycker jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>