Just Do It

Gör det bara, är något jag ofta tänker när motivationen sviktar. Idag var det en träningsdag mellan två vilodagar och även om jag kände mig lite omotiverad och tankarna egentligen var någon helt annanstans så körde jag 2,9km snabbt på bandet på Sats Zenit. Efter det rehabövningarna (känner av ljumsken lite igen) och avslutade med 15 min CrossFit: 5 Pullups, 10 Burpees och 10 situps. 7 varv hann jag! :D Ibland känner man sig bara inte Fit for Fight, men det är ju det som är att ha disciplin; att köra sina inplanerade pass för att sen verkligen kunna njuta av sina kvällar utan träning.

Nu två dagar vila! Middagar står på schemat och jag ska verkligen toknjuta, ladda batterierna för att vara extra motiverad på lördag när jag kör igen!

Ta hand om er!
/L

20121017-221613.jpg

2 Comments

 • 1
  October 18, 2012 - 2:36 pm | Permalink

  Ja, herregud.
  Jag önskar att jag verkligen bara kunde tänka så och sedan ta tag i det.

  Att bara göra det.

  Sedan jag började jobba natt 8 oktober har jag tränat 1,5 gång. Jag hatar det, men jag förstår också att jag har jobbat VÄLDIGT många nätter på kort tid och att kroppen faktiskt måste få vänja sig. Men jag hatar det, att vara utan träningen. Jag hatar hur jag mår utan den.

  Men imorgon står det PT-timme på schemat och på måndag morgon blir jag ledig i 13 dagar.. Gissa vem som ska börja träna igen! :-)

  Grym är du iallafall som får det gjort!

  • 2
   linneatraining
   October 21, 2012 - 1:35 pm | Permalink

   Emelie, hoppas du hittar tillbaka till träningsrutinerna nu när du får vara ledig! Förstår att det tär på krafterna att jobba natt. Hoppas du hittar ett sätt att få till träningen ändå. Det blir säkert lättare att jobba natt om du samtidigt hinner/orka träna också!
   Kram L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>