Resultat

Jag har tränat två tuffa CrossFit pass i helgen och kände mig lite osäker på om jag verkligen skulle köra min måndagsfavorit Crosstraining på Sats idag. Jag har en inplanerad vilodag imorgon så jag ville träna åtminstone mina rehabövningar. Jag gick till gymmet och värmde upp med 2,9 snabba kilometrar på bandet och när det var klart var jag ju såklart astaggad så jag hoppade in på passet trots allt :)

Cirkelpasset såg lite annorlunda ut, det var lite lättare än vanligt, vilket bara var tur kände jag med tanke på dagsformen, men det blir ju samtidigt vad man gör det till så visst var det jobbigt! ;) Vi avslutade med en grym grej dock som verkligen satte min styrka på prov och som bevisar att även om man tagit i allt vad man kan ändå har massor av energi kvar! På 6 minuter skulle vi hinna köra 10 Burpees(upphopp och armhävning med bröstet som nuddar marken), 10 situps(händer ska nudda tårna och golvet bakom huvudet), 9 Burpees, 9 situps, 8, 7, 6….osv ner till 1. Instruktören sa att ca 30% av oss skulle hinna detta på dessa 6 minuter och jag bestämde mig där och då för att klara det! Jag kom fyra, två killar och en tjej hann klart före, med en tid på ca 5,30 då rekordet enligt instruktören var 5! Otroligt skön känsla att känna att all tid och energi man lägger ner på träningen ger resultat :D
/L

20121015-213847.jpg

Mitt fina fina gym ;)
20121015-213905.jpg

2 Comments

 • 1
  October 17, 2012 - 7:12 pm | Permalink

  Fan vad grym du är!!

  • 2
   linneatraining
   October 17, 2012 - 7:51 pm | Permalink

   Haha! :D Tack Emelie!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>