Massor av inspiration

Jag hann aldrig återkomma om gårdagens sjukt inspirerande CrossFit tävling där the host Box Solid vann. Concor kom tvåa. Jag var inte på hela tävlingen som sträckte sig från 11-17, men det jag såg, vilket var tjejernas kamp i grenen Clean and Jerk (marklyft och frivändning) var grymt! Jag vill också tävla och vara sådär stark så nu har jag tankat massor av inspiration och energi! :D

Nu kommer jag precis ifrån ytterligare ett Prova på CF pass på ConCor i Stadshagen. Väldigt fin och stor lokal och grymma tränare! Jag och ca 15 andra minst lika träningsgalna som jag var där och körde efter teknikgenomgång och uppvärmning en WOD (Workout of the day) som såg ut så här:
AMRAP (så många rundor som möjligt) på 10 min.
10 Wall Ball (medicinbollskast mot vägg+benböj)
10 Kettlebellsvingar
10 Armhävningar
Resultatet:

20121014-134302.jpg Förklaring (på mitt resultat) 4=kg på medicinbollen 12=kg på kettlebellen K=Pushups på Knäna 8=Antal rundor på 10 min plus 5 antal reps på påbörjat nionde varv

20121014-134403.jpg ConCor
/L

4 Comments

 • 1
  Camilla
  October 14, 2012 - 9:42 pm | Permalink

  Hej! (Igen) :)
  Kul att träffa dig och nu blir det ännu roligare att följ din blogg nu när jag träffat dig och du verkar vara en supergullig och trevlig tjej! Vi kanske ses igen!

  • 2
   linneatraining
   October 15, 2012 - 5:53 pm | Permalink

   Camilla, tack så mycket! Det var väldigt trevligt att träffa dig också! Det är jättekul att se vilka otroligt inspirerande och träningsälskande läsare man har! ;) Du var ju grym på CF! Jag tror absolut att vi ses igen! Ha det så bra!
   Kramar L

 • 3
  October 15, 2012 - 5:26 pm | Permalink

  Hej! Riktigt inspirerande blogg kommer absolut fortsätta följa den. :)

  • 4
   linneatraining
   October 15, 2012 - 10:57 pm | Permalink

   Tack så mycket tjejer! :)
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>