On the Go

Yes, jag hann med veckans planerade armpass idag! På vägen från jobbet till Bromma flygplats smet jag in på Sats i Alvik, där flygbussen går ifrån, och körde dips, biceps curls av olika slag och några övningar för triceps. Jag ser ju mig själv som en planeringsmänniska enda ut i fingerspetsarna; kommer alltid i tid (vågar man lova sånt? :D) och älskar att skriva lappar och listor på allt, gärna på flera ställen. Strukturera och planera. Så när jag får till det såhär bra med träningsplaneringen känner jag mig extra nöjd! ;)

Gjorde förresten en rolig grej för en Good Cause idag på lunchen då jag med en vän var på A Beat for Peace på Kulturhuset. För 150kr fick man lunch, visserligen bara några salladsblad och några bönor så jag fick gå till Subway och köpa en kycklingwrap efteråt. :D Men vi fick dansa i en clubmiljö som fick en att känna sig som en partypingla för en stund mitt på blanka dagen ;) Viktigast av allt fick vi bidra till världsfreden som man önskar ska infinna sig någon gång då alla intäkter gick till fredsorganisationer.

Nu lyfter jag snart, mot norra Sverige och bröllop! Hoppas ni får en fin helg!
/L

20120921-114536.jpgGlad kärleksfirare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>