Love Is In The Air

För femte dagen i rad åkte jag idag och tränade och jag känner mig mer peppad än på länge. Vila är ju också bra för resultatet, men det går ju så bra nu så det är svårt att hålla sig ifrån gymmet! Jag älskar som ni vet att träna, det är ju mitt liv ;) I helgen ska dessutom en annan typ av kärlek firas, den bästa sorten, så det blir flera dagars vila här resten av veckan. Bröllop (inte mitt eget ;)) vankas i en annan stad så det blir till att komprimera veckans träning då torsdag-söndag kommer bli vilodagar.(Ska försöka hinna med ett arm-pass innan flyget går på fredag :D). Idag la jag därför till Rygg på Bröst-Axlar-baksida lår- passet. Plus rehab. Plus 2km löpning som uppvärmning! :)
Chins m stöd under benen (25kg): 12+9+ 9
Hantelpress (bänken var upptagen): 12kgX12 + 14kgX8 + 6
Sittande rodd: 12repsX3
Militärpress m 10kg hantlar:12+12+9
Lutande bänk m 12kg hantlar: 9+9+8
Leg curls sittande: 35kgX12 + 40kgX12 + 12
Utsida axlar m 6kg hantlar:12+14+14

Nu vila några dagar med fokus på Kärleken. C u! ;)
/L

20120919-201837.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>