Snart så…

Som vanligt när jag är och hejar på lopp så blir jag taggad att springa och Stockholm Halvmara som jag tittade på igår var inget undantag. Grattis till er som sprang! Vilka prestationer! :D Så många inspirerande människor samlade och jag kände bara att snart måste det bara vara min tur och jag längtar till jag kan ta mig ut på en riktigt lång runda och känna mig helt färdig efteråt. Naprapaten sa ju sist att jag fick börja testspringa, så imorse sprang, eller joggade jag till gymmet. 5 minuter visserligen, men jag kände ingen smärta varken i ljumsken eller i höften! :) Att jag varit duktig med rehab-övningarna och gått på stötvågsbehandlingarna har jag att tacka för det! Så snart så… ;)

Ambitionen är ju att få in 3 styrkepass i veckan och idag var det fokus Armar. Jag alternerade övningarna för armarna med rehaben som är benböj, enbenta benböj och olika typer av strechövningar för att stärka partiet kring höften. Passet tog ca 50 min och såg ut så här:
Bicepscurls i Cablecross: 12repsX3 (vikt ca 12-13kg)
Dips (body weight) 12+10+10
Hammercurls med hantlar 10kg: 8repsX3
Skallkross liggandes på bänk (för triceps) med 15kg stång: 12repsX3
Bicepscurls med stång 17,5kg med rumpa och skuldror mot en vägg för att inte “gunga”: 7+7+6
Triceps pushdowns i kabel med rep (ca 15kg): 12repsX3
/L

20120916-183836.jpg Beautiful ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>