I’d rather dance with you

Igår, måndag blev det ett Crosstraining-pass på Sats som faktiskt går väldigt bra att köra trots inflammerat muskelfäste! :) Skönt att få träna hårt och intensivt! Tjejen jag kastade en medicinboll i ansiktet på frågade INTE om jag ville teama med henne igen… ;)

Ikväll var jag på en AerobicDance klass, även den på Sats och det var meningen att självaste dansproffset och Let’s Dance stjärnan Cecilia Erling skulle hålla i klassen, men det var en annan säkert minst lika duktig tjej där istället och det gick ju lika bra, även om det faktiskt var Cissi som lockade dit mig från första början ;) Jag har spanat in klassen genom fönstren till salen på Sats flera gånger och eftersom jag dansat mycket tidigare genom åren så saknar jag ibland dansen väldigt mycket. Det är så mycket man vill hinna med och dansen har tyvärr kommit i skymundan. Dansen får mig att släppa alla tankar om allt runt omkring, vara 100% i nuet, och bara ge järnet. Eftersom man måste lära sig och sätta en koreografi så tillåter inte hjärnan att fokusera på något annat än just dansens steg. Dansen har verkligen en läkande effekt, man blir glad, och jag kände att dansa var precis vad jag behövde idag och något jag borde göra oftare.
/L

20120911-192009.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>