En kärlekshistoria

Som jag har nämnt tidigare så är det egentligen inte löpträningen som ligger mig närmast hjärtat. Även om jag tycker att det är väldigt skönt att springa, få upp flåset ordentligt och bara kunna snöra på sig skorna för en löptur ute i det gröna så är det styrketräningen som jag lagt mest tid och energi på och som jag föll pladask för när jag började för ca 6 år sen. Styrketräningen fick mig att hitta mig själv och den fick mig att känna att JAG kunde om jag verkligen ville. Tack vare en fantastisk vän som coachade och peppade mig under flera år (och kanske också bra gener ;)) så gjorde jag fantastiska framsteg och resultaten var enkla att mäta, vilket gjorde det hela ännu roligare. Är man stark så känner man stark även psykiskt och det älskar jag. Tyvärr så tycker jag att det kan kännas lite ensamt om man inte har en träningspartner, så under det senaste ett-två åren har jag inte alls haft samma fokus som jag hade tidigare. Jag gillar även högintensiv träning så därför försöker jag hitta något nytt att förälska mig i. Cross Fit månne?

Hur som helst så har jag fått lite frågor om just styrketräning och kommer skriva en del om det här framöver, så håll utkik om du är intresserad!? :)
/L

Våren 2010. Resultatet efter ca 2,5 års hårt tränande med många tunga pass på gymmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>