Uppskjutet mål

Kistaloppet går av stapeln imorgon, men jag kan inte delta pga skadan och därmed inte testa om jag klarar mitt mål, Sub45. Jättetråkigt, men inget att deppa ihop för. Målet kvarstår och jag tar nya tag när jag inte har ont längre.

Jag har alltså fått en inflammation i en slemsäck i muskelfästet längst upp på lårbenet. För att citera naprapaten så lyder min diagnos så här:

“Du har ådragit dig en så kallad tendinos i den bakre delen av musculus gluteus medius även slasktrattsmässigt kallat för, trochantertendinos tillsammans med en kronisk inflammation i en slemsäck vid namn bursa trochanterica även slasktrattmässigt kallat för trochanterit. Vägen ut är givetvis att behandla omnämnda åkommor samt ta hand om de orsaker som föranlett dina problem”

Som sagt så ska alternativ träning, rehab-övningar samt stötvågsbehandling hjälpa mig ur detta.

Till alla er som springer Kista i morgon önskar jag LYCKA TILL! :D
/L

20120907-175553.jpg

One comment

 • 1
  Henrik Pehrson
  September 9, 2012 - 6:00 pm | Permalink

  Då vet jag precis vilken skada du har… ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>