Enough Said.

Jag var i alla fall på plats i Kista igår och hejade på löparna som sprang Kistaloppet. Jag träffade flera av mina löparkompisar som heller inte sprang, men också flera vänner som deltog. Många grymma resultat och flera som slog personliga rekord. Grattis till er! :)

Det var bl a den här kaxiga jackan som lockade mig att slå mitt personliga rekord, Sub45, just på Kistaloppet och som jag har längtat efter att få. Det kändes faktiskt väldigt tungt att inte jag själv kunde springa, men grymt inspirerande att se de andra i sina välförtjänta jackor ;)

Nästa år är det min tur.
/L

20120909-103742.jpg
Inspirerande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>