Crosstraining-tufft och effektivt

Idag är det måndag och då längtar jag lite extra efter att kunna springa igen då jag vet att alla Rundaykompisar sprungit musten ur sig vid Karlberg Slott. Höften känns inte alls bra så jag har bokat en tid hos en naprapat på torsdag och förhoppningsvis kan han konstatera vad det är för fel. Jag håller tummarna för att det är något som bara går att knäcka ut och jag med hoppsa-steg kan ta mig därifrån. Risken är nog rätt stor dock att han säger åt mig att vila, vilket jag i och för sig redan gör från löpningen.

Idag kunde jag i alla fall börja träna igen efter förkylningen! :) Det har ju blivit en hel del träning på crosstrainern istället för ren löpträning för att inte tappa konditionen för mycket, men jag börjar känna att det är lite ensamt och enformigt även om det är väldigt effektivt. Så idag hade jag bokat ett Crosstraining-pass på Sats, vilket är en cirkelträningsklass där man tränar både kondition och styrka på olika stationer. Det jag gillar förutom att det är varierande,  tuff och effektiv träning, är sällskapet. Man skulle para ihop sig två och två och jag tog tag i en tjej som såg ut att vara ungefär i min storlek. Vi pushade varandra och var rätt jämna. Man vill ju inte vara sämre så jag  tog i allt jag kunde ;) Jag lyckades dock kasta en medicinboll till henne lite väl hårt så jag gav stackarn en fläskläpp… Pinsamt. Hon vill säkert vara med mig nästa måndag också! Eller inte. Återstår att se. ;)

/L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>