Galej!

Vaknade i fredags och kände att förkylningen äntligen vänt och att jag var på bättringsvägen! :) Helgen har dock varit späckad med massa annat skoj, middag, möhippa (inte min egen! ;)) och kalas, så träningen sätter igång på riktigt imorgon och jag är så laddad! Ikväll tog jag en lång, snabb och skön powerwalk genom stan; Odengatan och ner längs Kungsholmsstrand. Många var ute och sprang och jag kände mig lite ledsen att jag själv inte fick lätta från marken. Jag fick dock syn på ett litet utegym på vägen och blev genast gladare när jag kunde göra några pullups :)

Under möhippan så fick jag i och för sig röra lite på mig en hel del också. Dagen började med att vi fick lära oss Bollywood-dans och sen fick vi testa på pulshöjande stunttrick hos Svenska stuntgruppen; fritt fall med rygglandning bland annat. Svettigt värre! Men så kul! ;)

Hoppas ni har haft en grym helg också!
/L

20120902-215041.jpg

20120902-215052.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>