Väderbiten

Hemma i Stockholm igen; totalt avslappnad och härligt utvilad är jag nu efter 10 dagars badande i havet i ett soligt, varmt och underbart Spanien. Det har varit fantastiskt skönt och jag längtar redan till nästa tripp till sommarstugan. Jag landade sent igår kväll och det första jag gjorde i morse när jag vaknade var att gå till affären och köpa frukost; kaffe, ägg och yoghurt, för att sen ta en välbehövlig, efterlängtad och lång powerwalk. Jag gick längst Strandvägen ut på Djurgården där jag vek av mot Rosendals trädgård som jag tycker så mycket om. 10km i rask takt gjorde väldigt gott för både kroppen och själen och då det började ösregna gjorde jag tvärt emot alla som jag passerade, som gömde sig under paraplyer och träd, och lutade istället bak huvudet för att fånga dropparna i ansiktet och njuta av dropparna som rann längs kinderna. Jag kände då att det känns rätt skönt att vara hemma igen trots allt. Ser framförallt emot att komma in i träningsrutinerna igen! :)

Då min höft och ljumske fortfarande gör ont när jag springer så får det bli alternativ träning här framöver tills att det går över. (Jag tar gärna emot tips på vad det kan vara eller var jag kan gå för att ta reda på det). På lördag är det ju Midnattsloppet som jag hade tänkt att springa tillsammans med min pappa och flera tusen andra glada motionärer och proffs. Just nu har jag inga höga förhoppningar om att kunna delta, men jag ska köra ett konditionspass imorgon och ett på tisdag på Crosstrainern för att sen känna på att springa och sen vila inför lördag om jag känner att jag kan springa. Håller tummarna!

Kram på er!

/L

Djurgårsbrunn

Rosendals trädgård på Djurgården

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>