Träningstorka i Torrevieja

Jag är i Spanien i sommarstugan och njuter för fullt av sol, bad och värme! Så himla underbart skönt att bara VARA. Jag har dock inte kunnat springa alls under den knappa veckan som jag har varit här och det är anledningen till att detta inlägg har dröjt. Som jag skrev sist har jag ont i höften och även i ljumsken på höger ben och kan inte belasta benet över huvudtaget då det liksom hugger till när jag stödjer på benet och än mer när jag försöker springa. Jättetråkigt och jobbigt eftersom datumen då loppen som jag ska springa och har tränat till snart är här… Midnattsloppet går den 18 Augusti och Kistaloppet den 8 September. Vad smärtorna beror på vet jag inte, men jag bör väl ta reda på det när jag kommer hem igen då jag känt smärtorna i över en veckas tid. Inte så mycket jag kan göra just nu i denna stund och fortsätter därför att njuta av semester, nuet och detta annars underbara tillstånd och återkommer med läget när jag kommer hem!

Ta hand om er så länge!

/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>