Off to Spain

Välkommen säger jag till semester nummer 2! 10 underbara dagar i pappas och hans frus ”sommarstuga” i Spanien, Torrevieja har jag framför mig. Sola, bada, läsa och äta god mat står på to-do-listan!  Poolen eller stranden? Restaurang eller laga något gott hemma? Hmm, många jobbiga beslut att fatta ;)

Lite motgångar måste man kunna parera också… Jag har lyckats få ont i högra höften, kanske pga de nya skorna, och har t o m svårt att gå ordentligt?! Då det är drygt 5 veckor kvar till Kistaloppet och bara drygt 2 till Midnattsloppet som jag tänkte köra ”genrepet” inför Kista på och klara på max 48min så hade jag tänkt träna en hel del på resan trots att det säkerligen kommer att vara minst 30 grader varmt. Bästa peppande sällskapet har jag som tur är med mig, så det kommer nog att gå galant bara jag får bli av med det här haltandet! :) Hoppas även på att kunna blogga lite också!

Ha det bäst ni också!

Många kramar!

/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>