Stark och fokuserad

Nedräkningen har börjat; 5 dagar kvar till lördag och Midnattsloppet och jag försöker desperat bli bra i höften och ljumsken! Vila och promenera borde väl bara göra gott så det har jag gjort?! Jag känner dock att jag måste få upp pulsen för att inte tappa för mycket på konditionen och tur är väl då att jag har min trogne vän Crosstrainern. Jag kände absolut ingenting i höften/ljumsken när jag körde så jag fortsatte. Vad ett 40 minuters starkt och fokuserat pass på CT gör för “det onda” lär visa sig imorgon bitti när jag vaknar…

/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>