Sol, bad och tung distanslöpning

Efter en härlig dag på stranden vid Grisslinge Havsbad ute på Värmdö (25 min med bussen raka vägen från Slussen :) ) så blev det igår ett 6,6 km pass runt de vackra sjöarna i Traneberg; Ulvsundasjön och Lill-sjön. Jag brukar verkligen toknjuta när jag med lätta steg springer fram längs stigarna och jag hade sett fram emot ett pass just där. Jag kunde dock inte riktigt njuta av den vackra miljön igår då jag verkligen fick kämpa för att hålla uppe tempot då andningen bara var så tung! Mitt underbara sällskap fick flera gånger ropa peppande ord för att jag inte skulle tappa tempo; jag skrek tillbaka att jag inte kunde andas men tryckte på! Det är så skönt att få sådan hjälp när det verkligen behövs! Tack för visat tålamod M! ;) Rundan tog 35 minuter och jag fick verkligen kämpa som sagt! Det var trots allt några veckor sedan jag sprang sammanhängande en liknande distans och jag är rädd att det har påverkat konditionen mer negativt än jag trodde?! Eller var det bara dagsformen som var dålig? Hursomhelst så ska jag hinna med ett intervallpass och ett snabbt distanspass igen i veckan innan det bär av till varmare breddgrader igen.

Trevlig söndag kväll på er!

/L

Lycklig!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>