Semesterkänsla i Stockholm

Det bästa med att bo i en huvudstad så här på sommaren är alla turister som kommer hit och gör att även min vardag känns som en enda lång semester :) Man kan ju tycka att just det är det jobbiga med att bo i en huvudstad, men jag väljer att se det från den ljusa sidan ;) Stockholm känns för tillfället ovanligt lugnt och stilla och jag har tagit vara på mina kvällar efter jobbet den här veckan; ätit ute varje kväll, umgåtts med semesterfirare och tagit det lite som det kommer helt enkelt. Träningen har jag också hunnit med som jag ska. Ibland kan det kännas väldigt jobbigt att gå in på gymmet när solen skiner, men jag har känt mig väldigt motiverad och känt att jag hunnit njuta på kvällarna ändå. Att kvällarna är ljusa underlättar ju självklart också då dagarna känns extra långa.

Även om jag älskar mitt jobb och min vardag i Stockholm så tycker jag att det är svårt att inte bli avis på alla som är bortresta på semester och är leeediga! Jag vet att det inte är synd om mig eftersom jag själv har haft två veckors semester i Söderhavet och dessutom räknar ner dagarna till ytterligare 10 dagar i Spanien som jag åker till på torsdag… men ändå! ;)

I helgen ska jag ta tillvara på det härliga vädret och vara utomhus som jag älskar! Träna ska jag göra också ;)

Ha bästa helgen!

/L

Norra Hammarbyhamnen

Åsögatan, Södermalm

Hermans Restaurang, Fjällgatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>