Frukostkasse från Renée Voltaire

Igår kväll fick jag hem en frukostkasse från Renée Voltaire. Jag älskar frukostar och tycker att det är den bästa, godaste och viktigaste måltiden på dagen, så när Mathem, som är en mataffär på nätet och som även säljer färdiga matkassar, bad mig testa den här kassen kunde jag inte annat än tacka ja :) Enligt Mathem så ska kassen “underlätta vardagen genom en hälsosam och nyttig frukost”. Eftersom jag är väldigt intresserad av kost och tycker att det är viktigt att äta mat som är nyttig och som ger positiv energi som man kan träna hårt och springa långt på så tror jag att det här kan vara något för mig. Kassen var fullproppad med nyttigheter (och förhoppningsvis även godsaker) och ska räcka ungefär en vecka, så under veckan kommer jag skriva om vad jag testar för olika varianter och recept. Sånt här gillar jag! ;)

Innan det var dags att träffa en kompis för middag på Herman´s på Fjällgatan på Söder ikväll så hann jag med ett något speedat pass på Sats Medborgarplatsen efter jobbet. Där körde jag igenom kroppen; rygg, mage, axlar, triceps och ben med tunga vikter ;) Eftersom fokus inte ligger på styrketräningen just nu och jag inte hinner med mer än 1, max 2 styrkepass i veckan så blir det oftast bara hel- eller halvkroppspass, men då kör jag dem också tunga för att chocka kroppen lite och verkligen låta den kämpa!

Nu måste jag sova så jag är piggelin imorrn! God natt!

/L

Matkasse med nyttigheter från Raw food gurun Renée Voltaire

Restaurang Hermans mysiga trädgård

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>