En god och nyttig frukost av Renée Voltaire

Som jag skrev igår kväll så har jag fått hem en frukostkasse med produkter från Renée Voltaire som jag ska testa. Imorse mjukstartade jag med något som inte skiljer sig så mycket från vad jag brukar äta; jag kokade ett ägg och åt naturell yoghurt (inte lättvarianten, utan den med ca 4% fetthalt) med Voltaires Crunchy Granola och hallon. Jättegott! Det är mer protein i än det brukar vara i Crunchy/musli och inget tillsatt socker, vilket gör att det känns helt ok att äta Crunchy, vilket jag absolut undviker annars då det vanligtvis är proppfullt med socker i!

Trevlig kväll!

/L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>