Back to business

Efter en mjukstart efter hemkomsten från paradissemestern förra veckan och en mysig men träningsfri helg så satte ett tufft intervallpass på plats för att komma igång ordentligt igen. No pain, no gain! Jag har ingen tid att förlora känner jag ;) Jag gick raka vägen till Sats Medborgarplatsen efter jobbet och värmde upp 2km i 6 min/km-tempo. Sen körde jag 8 st 500 m intervaller i 4:20 tempo, vilket är 10 sekunder snabbare än jag måste springa på Kistaloppet den 8:e September för att klara mitt mål! Det gick bra! Puh! Sen joggade jag ner 2km i 5.30 min tempo. Efter det avslutade jag med 2+1 min plankan och en lång härlig stretch för hela kroppen; viktigt för att minska skaderisken och inte minst för att undvika att bli stel! ;)

God natt!

/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>