Distanspass på Djurgården

Ikväll blev det ett distanspass över Gärdet och runt Djurgårdsbrunn; 8,7km totalt och strax över 46 minuter i solsken och duggregn. Jag kände inte hur trött i benen jag var innan jag satte igång och springa, men jag tog det ju ändå rätt lugnt vilket var meningen eftersom jag behövde ett lite längre, lugnare pass efter alla intervallpass som det blivit på sistone. Det är roligt med intervaller, men man får inte glömma eller prioritera bort de lite längre distanserna. Man behöver vänja kroppen med längre distanser och dessutom så kommer man ju ut i naturen. Trots regn, eller kanske tack vare regn så var det underbart vackert ute på Djurgården ikväll! :)

 /L

Strech efter distanspasset idag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>