Snabbast idag!

Hes, kall och fullkomligt blown away sitter jag nu i skrivandets stund. Klockan 12 gick starten för Stockholm Maratons 21 000 löpare. Ca 45 minuter senare gick jag ut för att se de första löparna passera min tvärgata Karlavägen där de har sprungit ungefär 1,6 mil när de passerar. Jag känner verkligen hur min puls ökar när jag ser hur den första klungan närmar sig; det är ett gäng med kanske 10 snabba och starka killar. Regnet öser ner och det är kallt som bara den men det är löparna det är synd om och jag vill inte lämna platsen innan jag har sett mina 3 duktiga tjejkompisar springa förbi; Charlotte K, Mikaela L och Frida H. Jag stod kvar tills alla tre hade sprungit förbi och jag fått slänga mitt paraply i marken och skrikit till dem hur grymt duktiga de är, sen fick jag gå hem och värma mig lite, dricka lite te och sätta på mig mer kläder innan det var dags att springa över till Stadion där de gick i mål. Och oj vilken känsla…. :)

Charlotte Karlsson, min vän och Runday-tränare går och vinner SM! Helt otroligt stark ser hon ut när hon kommer in i mål och glädjetårarna rinner på både henne, hennes sambo, lillayster och barnsdomsvän som alla står i målet när hon kommer in på tiden 2.48.37. Grattis Charlotte, du är helt otroligt duktig!

Grattis också till Mikaela som gick i mål med tiden 3.13.56 och Frida på 3.27.35. Ni är helt fantastiska och mina idoler!

Kram!

 

One comment

  • 1
    June 4, 2012 - 8:50 am | Permalink

    Tack underbara Linnéa för fina ord och hejaropen i lördags! Hoppas att vi ses ikväll! Kramar

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>