Dagarna vi minns

Veckan har svischat förbi, vilket kanske inte är så konstigt när man hunnit vara i ett annat land de två första dagarna och haft långa dagar på jobbet de resterande tre. Men man kan ju få lite panik när det känns som tiden flyger förbi. Och andra sidan så är det väl oftast för att man har kul och har många roliga saker att göra. Och det är väl de dagarna och de sakerna som man sen kommer att komma ihåg? :)

Jag har trots kortvecka hunnit med två morgonpass dock :) Igår körde jag intervaller på Crosstrainern i 30 minuter. Så här:
3 st 5 min-intervaller där varje minut är uppdelad i 30 sek, 20 sek och 10 sek. Tungt, tyngre, tyngst. ;)

Imorse blev det en Crossfit WOD med fokus på Marklyft. Uppvärmningen bestod av 5 set marklyft med 8 reps. Första lätt och sen tillräckligt tungt för att 8 reps skulle kännas tillräckligt med bibehållen teknik.
4 varv av nedan med 1 minut vila emellan varje varv.

6 st Boxjumps
8 st Marklyft
10 st Burpees
20 st situps.

Grym start på dagen; effektivt och givande. Det enda man behöver som redskap är en stång med vikter (30-50kg) och en Box.

Vårdagjämning igår också och vi går definitivt mot ljusare tider. Bokstavligen. :)

Puss & Kram!
/L

20140321-161405.jpg

2 Comments

 • 1
  April 14, 2014 - 1:17 pm | Permalink

  Hej! Dricker du proteinpulver, gainer eller intar du något annat kosttillskott under träningen?

  • 2
   linneatraining
   April 15, 2014 - 9:27 am | Permalink

   Hej!
   Jag brukade ta 20 gram whey-protein efter träning, men har faktiskt slutat med det och försöker äta ett mellanmål ca 2 timmar före träning och sen äta snart efter passet.
   /Linnéa

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>