What doesn’t kill you

… Makes you stronger. Härligt ordspråk tycker jag. Tuffa perioder går vi alla igenom och det som inte direkt tar död på oss tror jag bara gör oss starkare. Vi får mer erfarenheter och blir förhoppningsvis lite klokare på vägen.

Jag har haft en härlig helg med pojkvännen, familj, vänner och träning och har bara grubblat lite över min boendesituation. Som den extroverta person jag är så stöter och blöter jag alltid mina problems diverse lösningar med alla i min omgivning och jag blir faktiskt lite klokare. Att skona omgivningen och i min ensamhet grubbla är inte ett alternativ. ;)

I morse körde jag ett rygg-/axelpass innan jobbet. Tunga marklyft och frivändningar var två av flera övningar som fick endorfinerna att kicka in så härligt på måndagsmorgonkvisten ;)

/L

20140203-170325.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>