Träning var det ja!

En träningsblogg var det jag hade ja! ;) Jag inser att det har varit allt för lite träning på sistone, men det ska det bli ändring på! Jag har väl kanske inte vågat hoppas på att jag faktiskt är helt återställd efter min fyraveckors-förkylning.

Pigg och glad gymtjej är jag igen och har den här veckan kört ett morgonpass med styrka för rygg och axlar, ett 55min spinning puls-pass och ett bröst/ben/rumpa/tricepspass. Arbetsveckan tänkte jag avsluta med ett yogapass innan jag hoppar in i bastun på Sats för att sen åka hem och njuta av en hemmakväll. :)

Kör hårt! Och ha en underbar helg!

/L

20140131-084837.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>