Så gott som frisk

Imorse vaknade jag fast besluten att jag blivit helt frisk och gick med bestämda steg till gymmet innan klockan ens slagit 07.00. Yay, jag är frisk! :)

Väl på gymmet körde jag ett lite lättare “Pull-pass”, ett pass med övningar där man drar. Närmare bestämt övningar för rygg, mage, biceps och baksida lår. Efter 10 minuter på Crosstrainern som uppvärmning körde jag 12 reps x 3 set för att mjukstarta lite efter min förkylning och hosta (som fortfarande iof sitter i lite…).

Följande övningar hann jag köra på 45 effektiva minuter ;)

Latsdrag, leg-curls, sittande rodd, marklyft, bicepscurls och situps.

Imorgon blir det ett motsatt pass; Push. Övningar för bröst, axlar, triceps och lår/rumpa.

God natt!
/L

20140113-224906.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>