På resande fot

God fortsättning! Hoppas ni har njutit av julen och tid med nära & kära som jag har gjort :)

Lite för mycket mat, fika och stillasittande i vanlig ordning på julen eller när familjen är samlad fick mig att ta mig till Sats det första jag gjorde i går när jag kom hem till stan igen. 30 minuter på crosstrainern med intervaller och några övningar tung styrka för axlar, mage och biceps fick mig och mitt sinne på banan igen.

Nu är jag på resande fot igen påväg söderut, till Småland och pojkvännens föräldrar närmare bestämt ;) Jag har faktiskt lämnat löpskorna och träningskläderna hemma och jag ser fram emot tre lugna dagar med några promenad på sin höjd. Dagen startade jag därför med några solhälsningar och styrka med egen kroppsvikt på vardagsrumsgolvet. Funkar utmärkt när man inte hinner ta sig till gymmet :)

Ha en fin helg! Det ska jag :)

/L

20131227-115056.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>