Dan före dagen D

Jag har redan firat både mini-jul och Lill-jul, men imorgon är det självaste julafton och jag tänker börja dagen med en löptur för att resten av dagen bara slappa och mysa med familjen hos mormor och morfar. :)

Det har varit fullspäckade veckor med julmiddagar, jul-och födelsedagsfester och förberedelser inför julen men jag har sett till att ge min kropp sin träning med uppstigning i ottan och resultatet; 3 pass innan jobbet förra veckan. Inte minst för att orka. :)

Idag, dagen innan julafton som kommer firas i närmare en vecka framöver, körde jag 30 min på Crosstrainern och sen styrka. Hantelpressar, bicepscurls, frivändningar, marklyft, tricepspressar och situps. Skönt! :)

Hoppas ni får en härlig helg!

God Jul! Och ta det lugnt med julgodiset ;)
/L

20131223-215325.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>