Grönare på andra sidan?

Jag har ju testat Hot Mojo nu två söndagar i rad, har bokat flera klasser de kommande två veckorna, och jag bara love love love it! :) Klädkoden är dessutom shorts och topp så känslan när man glider igenom gymmet fram till salen är lite grann som att tassa runt på ett badhus. Barfota och lite kläder får mig också att få en känsla av sommar och frihet och det är ju bara så härligt :)

Idag testade jag en annan klass på Sats som man också kör i ett “varmrum” som håller 38 grader. “Organic Body Work” heter den, vilket är en 30-min klass och lite mer fokus på rörelser med hela i kroppen i “ett flow” typ… Lite flummigt för min smak faktiskt, men nu har man iaf testat det. :) Hot mojo är ju inspirerat av Yogan, närmare bestämt Bikram Yoga, och där njuter jag av att verkligen få tänja musklerna och lederna på djupet tack vare värmens hjälp. Jag kommer på mig själv frysandes på jobbet sitta och längta tills jag är i varmrummet. Lyckas man bara drömma sig bort så känns det ju nästan som att man är i Thailand och kör en yoga-klass ;)

På tal om att testa något annat så provade jag ett Friskis&Svettis-pass i går kväll. En av mina bästa vänner tränar där och så länge jag inte lyckas konvertera över henne till Sats så tar jag alla tillfällen i akt att “provträna” när tillfälle ges så jag kan träna med henne. Jag slogs av hur olika anläggningarna är; atmosfären, andan… Om det var grönare på andra sidan? Nej, det tycker jag dessvärre inte, tvärtom. Hur töntigt det än låter så är jag verkligen en Sats-tjej. Jag känner mig hemma där och jag gillar den lite mer hard core-attityden som finns där. ;)

Simma lugnt! :)
/L

20131105-185909.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>